2012-05-10 08:34:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Rosszkedvűen indul a napja

Napi horoszkóp május 10.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az álmodozásnak egyetlen veszélye van: ha nem fogannak benne tettek, az üres évekre már nem lesz miként visszamerengeni később. Ezért a tettek mezejére is lépjen ki. A szilárdságot még tanulnia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha eddig még nem volt szerelmes, akkor most közel van ahhoz, hogy végre megismerje az igazit. A régi szerelmekkel csak az a baj, hogy túlságosan is megismerte már őket. Úgy nehéz „visszaábrándulni”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Közömbösséget és lazaságot tettet egy bizonyos személlyel szemben, aki pedig egyre fontosabb önnek. Pedig ezzel saját magát zárja el annak a lehetőségétől, hogy bármi is történjen önök között. Az meg mire jó?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Azzal hitegeti magát, hogy ön állandóságra vágyik, holott minden mozog és változik ön körül. Ha bizonytalan, akkor kérdezze meg a barátait, hogy merre is lépjen tovább. A sors most lehetőséget kínál, csak észre kell vennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Most hozzákezdhet valamihez, amit már régóta forgatott a fejében. Ne siesse el, az élvezet annál nagyobb, minél tovább húzza a megvalósulást. Élvezzen minden percet, melyet az örömben tölthet el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy váratlan helyzet nem feltétlenül csak kellemetlen lehet. Ez igaz lehet egy olyan találkozásra is, amely valaki nem túl kedvelt ismerősével történhet ma. Ne bújjon ki a találkozás alól, a végén kedvére lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valóban a látszatok világában élünk, ahol a legfontosabb nem az, hogy ki ön, hanem hogy minek látszik. Azonban ez akadály is lehet: különösen az intim kapcsolatokban. Ott nagyon nehéz folyton megjátszani magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Néha szüksége van a csendre és a nyugalomra: ez a mai nap különösen ilyen lehet. Ön lemerült, és a töltődésre csak akkor van esélye, ha legalább egy órát teljesen önmagának tud szánni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne ijedjen meg attól, hogyha egy különleges, eddig nem ismert feladatot kap ma. Végre felfedezheti önnön határait, hogy mire képes, milyen rejtett tartalékai vannak. Meg fog lepődni maga is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jó lenne, ha kicsit foglalkozna végre a testével is. Egy kicsit ellustult az utóbbi időszakban, és ez bizony sudár alakján is nyomot hagyott. Ha ezzel ön is meg a kedvese is elégedett, akkor semmi gond. Ám, ha nem így van…

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jól teszi, ha végre belevág pénzügyei rendezésébe. Csábító ajánlatot kaphat, de ha jobban megnézi, talán nem is oly fényes és értékes az az ajándék. Még az is kiderülhet, hogy aki ad, az sokkal inkább elvesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rosszkedvűen indul a napja, ám ennek kicsit maga is az oka lehet. Hajlamos most mindenben a rosszat látni, hogyne mondjam, házsártoskodni. Vegye észre azt is, ami jó, ami szép. Különösen a társában!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: